Proč se to stalo...
Anotace: Jedna z těch starších...o dost starších:)Se mnou ale moc nesouvisí
Tak proč už nevídám tvoji tvář
proč hlavu svou nepokládám vedle tebe na polštář?
Proč nemůžu bez tebe být ani chvíli
proč skončili jsme na startu a neběželi k cíli?
Proč se na nás všechno muselo tak tlačit
proč skončilo to dřív,než stihlo něco začít?
Proč se už nedívám do tvých očí
proč svět se se mnou přestal náhle točit
a já zůstala sama stát...
Proč tě sakra musím pořád milovat??
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Azazen, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)