Anotace: :)
Na co trápit hlasivky, když máš kouzelné pero. =) Moc hezká.
"Kde jsi naše příští schůzko?" perfektní =)
Jen v tom pokračuj. Rád si něco takového zase prečtu.
28.11.2007 19:36:00 | on_my_mind
Po takovém vyznání,by i mouchy na Tebe sedly,natož pak lidské srdíčko pro které to bylo napsáno.A je jen dobře,že mouchy neumějí číst,zbude víc na tu oslovenou :))
*Hodně štěstí*
28.11.2007 19:08:00 | Comparare