Anotace: .
jak chceš skončit "můj" život? raději ho znovu začínat ... pěkná báseňka, tomu konci nerozumím a už fakt mažu ... snídat :-)
08.12.2007 10:34:00 | ni.va
Pro mě je to smíření...uvědomění si vého stáří, smrtelnosti...pomalu a sladce se vkrádá, purpurem cestičku vystýlá...
30.11.2007 12:50:00 | forget-me-not
Každý si tu báseň v komentech vysvětluje po svém. Já bych řekl, že se schyluje k vraždě. :-)
29.11.2007 16:49:00 | Aťan
krásné..ale život neskonči..i když je to nádhera...takhle být zamilován:-)jééé...někdo takhle oddán mě...to bych si nechlala líbit:-)
29.11.2007 09:36:00 | Lady Carmila