Nerozhodnost
Už nemůžu zavřít oči a snít,
jak jedna holka chtěla jinou být.
Nemůžu udělat co chci,
protože moje srdce spí.
Já doufám, že ne navždy usnulo,
chci aby se jednou z tohoto zlého snu,
probudilo.
Tak kterou chci?
Modrou nebo bílou,
jasnou nebo stinnou?
Tolik otázek moje srdíčko má
a žádnou odpověď už mu nikdo nedá.
Komentáře (0)