Jé, to je krásný...
tomu my blondýny rozumíme!! :oD
Jen vy jste dřeváci,
nechápete, že stojíme
o vás a ne o nějaké to hmotné cosi bez drátku...
dáváte přednost snad utrženýmu sluchátku!!!
05.12.2007 19:27:00 | Cecilka
píšu ti esemesku
bičem na záda
niv to nestojí
a ty to máš ráda
zajimavej napat stema esemeskama .o))
05.12.2007 16:24:00 | Bean
Aťane nejspíš ani nevíš zda
bruneta či blondýna...
na hlavě má možná barvu a
dole je jak povrch kolena ...
05.12.2007 15:10:00 | Romana Šamanka Ladyloba
jejda :-) dlouho jsem tu nebyla, ale teď už vím, proč mi nikdo neodepisuje :-(
05.12.2007 08:21:00 | mamina
Má to dva rozměry - chtěla ušetřit. A kdyby to byla
Šmuudlínkova Marcellka, také Tě chtěla ušetřít od
kopance do Tvého ctěného - vyber si...
04.12.2007 23:19:00 | Bíša