Dlouze si hledět do očí...
A svět se s námi zatočí...
Zrychlený je náš dech.
Vůně těla, slastný vzdech.
Oči touhou zavírám
Do Tvých se tiše propadám
Srdce tlukot vzrušený
Naše ticho promění ...
Jemný dotek rtů
a výbuch chtíče...
Pro toho kdo toto píše,
zakázané řádky,
cesta do pohádky.
07.02.2008 20:59:00 | Fallen
Tak zkus něco navrhnout, ani já nejsem spokojena... Zřejmě se na to nehodí slova, ale jen ty činy... :-)
05.12.2007 18:47:00 | incognita
Zajímavý popis krásné situace, ale podle mého tomu k dokonalosti něco chybí.
05.12.2007 18:40:00 | CorrimsonTom