Popěvky starého Hradce Králové 3.
Vyšla jsem si na špacírek,
tam co končí blata,
zpívám si a poskakuji,
já jsem holka zlatá.
Refrén:
Já jsem holka zlatá,
zlatě chundelatá.
Skočil na mě jelen statný,
se zlatými parohy,
trvalo mi drahnou chvíli,
něž jsem mohla na nohy.
Refrén:
Já jsem holka zlatá,
zlatě chundelatá.
Jelen si však pozor nedal,
proč já mu podala prst?
Narodil se hošík zlatý,
nádhernou má zlatou srst.
Refrén:
Já jsem holka zlatá,
zlatě chundelatá.
Přečteno 385x
Tipy 25
Poslední tipující: Theara, Casmaria, prostě já, s.e.n, Žqáry, isisleo, vapiti, maena, Štěpina G, Judita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)