SNĚHOVÉ VLOČKY
Bílé vločky, snášející se na mou tvář,
drásají kůži i hladí.
Snažím se otevřít ten správný snář,
vlasy polštář šimrající jak ocásky hadí.
Sněhové vločky ač obvykle studí,
dnes úplně jinak je vnímám.
Něhu i vášeň ve mě budí,
Tebe má lásko k činům vzývám.
Ach, to nejsou vločky sněžné,
co mé tělo šimrají,
jsou to Tvé polibky horké a něžné,
co laskají mě potají...
Přečteno 346x
Tipy 8
Poslední tipující: Martinecka23, Comparare, el viento, xavian, Kanzy, j.c., Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)