Anotace: bez otazníků...
... jen tělo na to nestačí
a srdce je škoda tam
kde duše nenašla svoji druhou polovinu...
08.03.2008 22:21:00 | hanele m.
...
Na co je mi blouznící mysl,
Na co je mi proradná paměť,
nic nemá už na světě smysl
když naše láska píše si závěť.
...
Přeju aby ti to dopadlo líp ;)
06.12.2007 20:28:00 | Husso Pasannen