Ženská něha
Anotace: Pro naše něžné ženy, manželky ...
Ženská duše, lásky plná,
mateřský v ni hoří cit
Každá bolest rychle zmizí,
když se můžeš přitulit
Srdce ženy pro nás tepe,
něžnou píseň milostnou
Poslouchej ten akord lásky,
pro tebe ty tóny jsou
Ruce jemně umí hladit,
bez nich těžko můžeš být
Žena nikdy nepostrádá,
něhu, lásku, vřelý cit
Přečteno 505x
Tipy 43
Poslední tipující: Emily Říhová, PIPSQUEAK, Verule, Nikytu, Milásek, Monsignore, Rikitan, .K.r.i.s.t.y., Erion Fate, Martinecka23, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)