Pohlazení
Jak zamávání křídel ptačích,
jak kapka rosy na bodláčí,
jak na mořském břehu oblázky
je pohlazení od lásky.
Je jako něžná kopretina,
jak lampa, která nezhasíná,
jak stopy v písku na břehu,
happy end věčných příběhů.
Přečteno 344x
Tipy 10
Poslední tipující: Antares, bobi bobie, Romana Šamanka Ladyloba, vodnař, qpal, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)