Zrazená
Anotace: Někdy člověk, kterého milujete celou svou duší, se začne chovat jinak. Vyčítá, že se měníte, ale nechce slyšet proč... hraje si na trpitele.
Odrazy světla ve stínu tvém
Zdají se daleky
Chtěl jsi našeptávat mi?
Ne, nemyslím, že ještě pořád můžeš být v srdci mém
Budoucnost...co jsi tím myslel?
Když jsi mě držel v náručí
a uzavíral se přede mnou
teď žiješ temnotou
a mě to dohání k bláznovství
Pomsta bude sladká
Jako bolest, která mi tepe v těle
musím kráčet dál směle
Miloval jsi jenom krev
Už vím, že to přebolí
Komentáře (0)