krajinou
Krajinou tichou ,slůvek tvých něžných,
s uzlíkem polibků procházím nyní,
slátanou duši, snad z nití režných
k nohám ti pokládám všechny své rýmy,
srdce mé chodilo po světě léta,
polosyté i o holi žebravé,
však jediné slovo,dotek ba i věta,
sytily vyprahlé bytí mé,
zas chtěl bych tě vnímat celým svým já,
snídat tvé třešničky ,jahůdku i fíky
ve mě jsi stále navždycky lásko má
za to že jsi TI skládám své díky...
Přečteno 437x
Tipy 6
Poslední tipující: pennywise, Psavec, svacinka.A, Bíša, Pišák
Komentáře (7)
Komentujících (7)