Výborné. Akorát je děsivé mít dostatečně dobrý styl na psaní podobných věcí ve třinácti letech (v té době já psát začínala a byly to jen lyrické milostné výlevy, které za mnoho nestály).
11.12.2007 21:25:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
Zajímavý obrat ve stylu. Pořád jsi to ty, ale tak nějak abstraktnější, fantastičtější. Nu, proč ne, mně se líbí.
11.12.2007 20:13:00 | Lisa.Ginmi