Chci Tě...
Anotace: taky slabší začátky...
Chci Tě...
Chci Tě hladit,
Chci se s Tebou mazlit
Chci se s Tebou milovat a
nechci se s Tebou pohadat.
Chci abys mě měl rád a naší lásku uctíval.
Chci abys mě miloval,
nechci abys mě litoval.
Chci byt jen s Tebou,
protože bez Tebe to nejde!
Přečteno 560x
Tipy 1
Poslední tipující: ludmil
Komentáře (1)
Komentujících (1)