Anotace: Dnes bez anotace...
Těch protože je asi tisíc. Například protože když jedná jenom jeden, tak to není láska, ale znásilnění. ;-) A taky protože jsou slova důležitá a nejdůležitější jsou ta vyslovená z očí do očí. Pak když jsou ty čtyři oči hodně blízko u sebe, tak už ani není potřeba slov...
22.12.2007 13:31:00 | Michael František