pro všechno na svete
pro to co ctu ti v ocich
pro kouzlo staleté
pro lasku co tvari se jak zlocin...
pro tebe
pro mne
pro nás...
21.12.2007 14:46:00 | Bean
holčičko moje, jak mně se stýskalo po těch tvých zvonivých básničkách :-)
20.12.2007 13:26:00 | pavlis
Hranice života a snů říše,
tam zpět je les se svojí vůní,
studánka a leknín v tůni,
tam píseň zní a radost dýše
Před Tebou sen s křišťálem jitra
kde křídla tmavomodrý víří vzduch,
láska se řítí vpřed, bez ostruh...
Dnes přejdeš hranici? Zítra?
***
J.s.
20.12.2007 13:17:00 | j.c.
Pro mne lásko jsi
Mám rád
Tieto krásne lži...
/ neviem kam dať ,,háček,,
ak tam vôbec má b/p/yť /
20.12.2007 11:58:00 | džemo
Velmi příjemná básnička,
vhodná svou krásou a láskou
do předvánočního času.
20.12.2007 08:15:00 | s.e.n