Vánoční
Anotace: ...ona, láska...
Na okně polibek,
námraza slepá.
Kometa velkolepá,
nad písní kolíbek
ticho se šňoří.
Ze vnitř všech přání
štědře den taje.
Miluje, zná je.
Ona, ač ve stmívání,
do lidí sebou se boří.
Láska?
Přečteno 374x
Tipy 8
Poslední tipující: j.c., Pišák, Špáďa, Lucie Teru, její alter ego
Komentáře (2)
Komentujících (2)