...Kdybych jen mohl
Anotace: kdyby kdyby kdyby kdyby kdyby....
...Kdybych jen mohl
Dal bych ti modravé nebe
a navrch kupu hvězdiček
Dal bych ti křídla
na křídla střevíce
aby si mohla tančit po obloze
Dal bych ti vesmír do dlaně
aby ses mohla dotknout hvězd
Dal bych ti sílu všechno svést
pak stačí slyšet touhu
aby si mohla vše co chceš
Kdybych jen mohl...
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: Kailiana
Komentáře (1)
Komentujících (1)