Do otevřených ran
do otevřených ran
sypu si cesty z popela
do otevřených ran
aby má duše věděla
do ran, na které i čas je krátký
touhy a nejde je vzít zpátky
do rány cesty z popela
pro lásku, která hořela
do srdce,
pro touhy a všechny naděje
předstírám, že se nic neděje
vzpomínky z mých dávno opuštěných cest
srdce mám prázdné
a není s kým se vznést
Přečteno 339x
Tipy 11
Poslední tipující: Jana M., ziriant, Myrja, estrellita, Hesiona-Essylt, lampicka
Komentáře (1)
Komentujících (1)