Je ti fakt 20?
Nádherně citlivě bez"zbytečnejch řečí" napsáno ...podáno.. no super..
30.12.2007 18:34:00 | Nút
Tvůj pohled
mě svléká z kůže.
Tvůj dotek
mě koupá ve hříchu.
Tvá slova
mi věší oprátku.
Tvé mlčení
mi posílá ďábel.
Tvůj smích
mě sráží k zemi
(nevysmívej se mi!)
A tolik tvé
je srdce mé…
Kdyz mi nejde psat, aspon si budu hrat s tim, co uz je napsano:)
30.12.2007 11:09:00 | Radiii