Silvestrovská

Silvestrovská

Anotace: Napadla mne, ani nevím jak. Je to jen hrstka mých nálad, pocitů a snad i přání.

Půlnoc už odbila,
všichni šli spát.
Neplač má holčičko,
já tě mám rád.

Mám tě rád i nesnáším
a teď už stejně vím :
Jsi daleko a já to zkazil,
nevím proč jsem ti nic nevěřil.

Co mi je to vše platné,
když myslíš na ty nepravé?
Věřím, že jsi na mě zapomněla,
ale co když nás láska záměrně spojila?

Déšť, místo sněhu, padá dolů,
já stojím s tím půllitrem u stolů.
Koukám na tebe a ty na mě.
Co víc říct, nemám na tě.

Snad jednou, až to bude snadné,
napíšu ti do dlaně:
"Pojď se mnou na místo,
ty má malá princezno."

Uposlechneš mé malé přání?
Půjdeš se mnou do stájí?
Vím, že ti toho nemám moc co dát
Snad jen... snít a milovat!
Autor LibertyAurel, 02.01.2008
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: Terulienka, carodejka, Woski
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

niektore rymy su trosku divne,ale ten napad je dobry :)

20.03.2009 21:45:00 | Terulienka

Čtu ji sice se spozdenim ale libi se mi velmi.

19.02.2009 15:37:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí