Jen smutek prázdných perónů
Anotace: Život není spravedlivý aneb blues chudého zklamaného snílka...
Jen smutek prázdných perónů,
v blikavém světle neónů,
dýchám vzduch s vůní freónů
buď sbohem, moje dívko snů!
Říkám si,vlak už nepřijde,
tak ztěží odkudsi vyjde,
asi teď randí si jinde
mně potají dala kvinde.
Co já teď s touhle kytičkou,
jež špatně ladí s rukou mou,
která nahoru dolů skáče,
když otřásám se v rytmu pláče
kterému se už nebráním,
to konec znamená, já vím...
Proč dávala mi naději,
a nepřiznala raději,
že se mnou si jen zahrává,
směšná zdá se jí touha má,
a pro ni neznamenám nic,
nýmand a rytíř z Nemanic,
co na bradě své mléko má,
ona spíš "zralé" uznává,
co titulem se honosí
a kufry svoje nenosí,
kdes v baru super hotelu
sedají se svou dívkou snů,
laciné drinky nepijí,
cucají svoje daikiri
nebo si, ovšem s nóblesou,
upíjejí tu sherry svou,
bohatstvím obklopeni jen
hoví si takto den co den...
Přečteno 421x
Tipy 22
Poslední tipující: ni.va, Maura, excited, Milásek, lampicka, Meriel, pavlis, Monsignore, Psavec, Nikytu, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)