. . . : : : Pro Anikim : : : . . .
Šerem se nese tichý vzdych,
být s tebou byl by hřích
I tak chci s tebou být,
nechci o tvém obětí jen snít.
Chci se ponořit do svých snů,
chci cítit polibky tvých rtů.
Držet tě v náručí a něžně blábolit,
nechci s těmi city už dále zápolit.
Chci jen s tebou být,
chci jen šťastně žít.
Komentáře (0)