Zabydlel si se
Anotace: Našel si ve mně místo co zelo prázdnotou, přeju si, aby nám to vyšlo, Tobě, mně, nám oboum.
Zabydlel si se v mojí duši
a bylo to moc prima,
schoval sis ke mně uši,
když Ti prý byla zima.
Zabydlel ses mi v hlavě,
a máš tam svoje místo,
snad zvládneme to hravě,
vím, že si pěkné číslo.
Zabydlel ses mi v srdci
a piješ z mojí číše,
jak dva hladoví vlci
jsme z pohádkové říše.
Zabydlel si se u mě,
patři Ti snad mě kousek,
snad šel si na to přímě,
nepotřebujíc brousek.
Zabydlel si se ve mě
a náhle jsem Tě plná,
tak prosím drž mě pevně,
přeju nám, ať to trvá.
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: meganek, Erion Fate, XJanule, Monsignore
Komentáře (1)
Komentujících (1)