Anotace: Nerada bilancuji. Čas sám rozhodne, co "dozraje" k zapamatování a co se v bludišti paměti navždy zatratí. Tak jsem si jen trošku "poskládala" vzpomínky a pocity ...
...koktejl se přece míchat musí...proto koktejl...tak tu bondovku necháme býti, a letošní si namícháme se stoprocentní jistotou lepší!!! ingredience dáme jen pozitivní...není zbytí...když se zahledíme do hvězd a přidáme sluneční paprsky s příměsí Lásky...bude to koktejl prvotřídní :-)))
18.01.2008 12:15:00 | Lota
Ťuk!! A v žádném případě až do dna!!
Jsou tam kaly lehce usazené...
je to jako kafe necezené... ;o)))
07.01.2008 14:09:00 | Cecilka