Nový rok a hry Osudu
Anotace: a pak, že Osud nemá smysl pro humor E
Už jenom pár dní
a příjde den ten nevšední,
jenž přináší konec roku
a já kouknu na zem po svém boku.
Tam pouze prázdnota.
Už osmnáct let bloudím sám.
Duše má je samý šrám.
Já z lásky poznal pouze jedu,
jež v sklenici byl místo medu.
A i to víno, co jsem chtěl vzít
a mysl svou s ním zakalit
a zbudovat tak valu,
za kterým, já, odolal bych žalu.
Alespoň na chvíli.
I to víno trpké
jež já nikdy neměl rád
a málokdy jej pil.
To zapomněl jsem si vzít.
Jak tragikomický umí být Osud.
E
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: pavlis, W.Ginny, Já Esther Ruth
Komentáře (1)
Komentujících (1)