...::: Okamžik štěstí :::...
Okamžik štěstí zažil sem s tebou,
podalas mi ruku a já tě táh celou.
Chtěl sem s tebou být,
srdce sem ti chtěl vzít,
sme až moc rozdílní,
srdce mé se nesklidní,
ani když se zastavi.
Za zástava
mě jen na bolest připraví.
Tak krok vpřed v náruč smrti,
sem blázen jak každý tvrdí.
S výrazem šíleným dolů se pustím
až dopadnu na dno
Komentáře (0)