Maričko, jestli mi naznačuješ, že obcuju se Smrtkou... Janíííííí, víš co o tobě řekla Marička?
15.01.2008 18:43:00 | Aťan
co bysi prosím tě točila..
že zas dám na hnědku..
snad abys pro pivo skočila..
a potom udělej i něco k snědku!
15.01.2008 16:55:00 | Bean
Další den a další ráno,
dívej se mi do očí,
nevídáno, neslýcháno,
jak to všechno otočí!
Rozehrál a nedohrává
zadýchá se, žádná fáma,
na mé hrátky nestačí,
já chci radost jinačí!
Ráno vstanu nohou bosou,
u postele se svou kosou,
abys věděl s kým to ráno,
máš mít tu čest rozehráno.
Další den a další ráno,
dívej se mi do očí,
každá hra se končí kámo,
když to ženská roztočí.
15.01.2008 16:26:00 | MalaIzis
Dobré ráno budiž i když rozehráno nic není,
přece vás za to nepošleme do vězení.
15.01.2008 09:41:00 | takova