Anotace: ..je to jen zkrat
Hezká básnička. Občas se nám podaří vrátit čas v našich básních.
27.01.2008 20:13:00 | J.Švihovský
Dneska jsem jel autobusem do Prahy. Brzy ráno, rozespalý, takže jsem neudělal spoustu věcí tak jak jsem měl. Myslím těch důležitých. A teď bych chtěl vrátit čas. Díky, že jsi mi pomohla uvědomit si to.
15.01.2008 23:08:00 | Demedalex
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?