Jsou lásky...
Jsou Lásky k něčemu
Jsou Lásky k někomu
a taky tajemství
šeptaná do stromů
Jsou lásky které hladí
jsou lásky které zradí
a jsou taky takové
které lidem vadí
Jsou Lásky - nelásky
vybledlé oblázky
skoro se zapomene
že byly u pramene
Jsou lásky nesmírné
jak dálky vesmírné
a pak jsou lásenky
povahou pro smírné
jsou lásky bouřlivé
jsou lásky horlivé
a pak ty nejhorší
jsou lásky truchlivé
Jsou lásky opratě
i chrpy u tratě
jsou lásky ohlávky
i devětsil u lávky
...Lásko má jediná
čekám tě za vrátky...
Přečteno 383x
Tipy 29
Poslední tipující: vandule, ni.va, ona, lampicka, Loudilka, Nikytu, Zlatičko, takova, pavlis, Martinecka23, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)