:-) máš pravdu, víš jak vypadá pouze ta co znáš. Z té druhé zahlédneš jen začátek - lákavý právě těmi představami "Jak asi vypadá dál?" A člověk udělá díky fantazii neskutečné věci.
19.01.2008 21:36:00 | Klíček
tahle báseň mi připomíná dobře sepsaný sebeklam (na křižovatkách vetšinou nevíš, jak bude vypadat cesta do podrobna :P) Jsem četl knížku: Vězení svobody, a tam je jedna pohádka, ve které byl za úkol si vybrat svůj osud schovaný v jedněch ze 111 dveří. A ta nevýslovná trýznivost toho,že ..co když si nevyberu dobrý osud? atd.. Hlavní hrdina to vyřešil celkem bravůrně, vybral si 112tou možnost..
18.01.2008 08:32:00 | dead-head