Píši jemnou a něžnou
poezii milostnou
zde jsem nepochopen.
Vzít nohy na ramena
ode mě bylo myšleno
tak... odtud utéci
a hříchu se neúčastniti...
17.01.2008 23:38:00 | Bíša
Já chci taky !
Taky jsem na sladké
a drobila sem.
Provokuji svojim hlasem.
17.01.2008 22:48:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Dobrá Tony, dám si její nohy na ramena... a co jsem si nadrobil, že jo, Katko. :-)
17.01.2008 22:31:00 | Aťan
Neměl jsi se toulat světem
ty můj drahý s parapletem!
A neměl jsi dovolené
brát můj deštník k jiné ženě!
Předem ohlas návrat příště,
a nekoukej na letiště,
kdybys přišel řádně domů,
nemuselo dojít k tomu!
17.01.2008 20:52:00 | MalaIzis