no konečně trochu srandovní básnička.. nenávist je fakt strach a jako taková je jen blbej sen,ze kterého se nechá probudit. Líbí se mi ten obrat z popisu pocitu na celkový pohled nebo snad nadhled. Ale to víš, praktikové mají podobné myšlenky.
18.01.2008 08:23:00 | dead-head