Anotace: Neříkejte, že to nejde...
moc hezonký,takový roztomilý...(všechno co je malý je roztomilý):)
20.01.2008 21:03:00 | Kačík
ten pocit nenávisti a lásky znám.... no ale aspon poznas jestli jsi ho mela (mas) opravu rada, protoze nekdo chytry kdysi rekl, ze jen ten koho opravdu milujes ti muze ublizit tak ze ho zacnes nenavidet...
20.01.2008 20:35:00 | jaňa
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?