8. hřích
Pod víčky noci
budem si hrát
ty a já princezno
v tichu si počítat
Výčitky, hádky
všechny Tvé zloby
složím Ti na polštář
měsíční doby
Tobě má princezno
na oltář půlnoci
odložím bezděky
výraz své bezmoci
Pohádka skončila
to už snad víš
Dřív bych dal vše
co mám
Teď za to nestojíš
Přečteno 486x
Tipy 21
Poslední tipující: Kars, Vlk v rouše, Jiparo, colorka, J.Švihovský, její alter ego, kavec, blue, Psavec, Bíša, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)