..víla-pasekou se roztančila-
nožky své rosou pokropila..
..v mech,tělo své položila,
do korun stromů se zahleděla..
-------------
.. víla snivá..
08.07.2008 12:31:00 | igniss
Proč pořád sníš?
Proč nad veršem v noci bdíš?
Proč nepustíš ptáče z dlaně?
Proč tu lásku dáváš vráně?
Schovej si ji pro jiný květ!
Schovej si ji pro tu pravou,
pro kterou nemusíš trpět!
12.03.2008 00:00:00 | SWEET13
Druhá a třetí sloka má hodně do sebe, fakt působivé a stojí to za zamyšlení
26.01.2008 00:31:00 | NikitaNikaT.