vždycky jsem četla tvoje věci ráda...ale co teď vypíšeš do svých veršů, je něco úžasného...opravdu, je to zážitek
29.01.2008 16:15:00 | Lota
... na širém moři ...
surfujeme na vlnách pocitů
zatímco láhve se štěstím odnáší času proud ....
... a co je to platné že bychom chtěli,
když scénář nepíšeme my, ... ale život ...
*-... ale když se to podaří, stojí to za to ....
... ... ... i to čekání ...
29.01.2008 13:36:00 | HarryHH