Spánek
Anotace: je lék na duši a mysl..
Den plný rozporů
rána ospalých dnů a záhad
V životě hoří svíce naděje
jiskra plamene ozařuje ticho
Den plný rozporů,
Den radosti a viny...viny polibků, touhy
a nevědomosti si svých činů
Myšlenky zkažené nesmí utápět duši
spánek vyléči mou mysl
Přečteno 343x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Pišák, Mišpule, Psavec, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)