Princezna
Anotace: možná je to tak trochu o mě...
Princezna zakletá do klece
z neklidu toužebně vyhlíží přes mříže ven.
Utéct však nemůže,
od smutky samoty,
dostat se skrz mříže pryč oknem ven.
Utíká čas a všechno se mění,
co bylo předtím, dávno už není.
Čas ten se už nedá vrátit,
naději však nesmíš ztratit.
Že vše bude časem lepší
a poznáš, co je to štěstí.
Přečteno 449x
Tipy 6
Poslední tipující: Agniezka, Psavec, jesterka, Mišpule
Komentáře (1)
Komentujících (1)