Čekání
Anotace: miluju Tě ale ty to víš
Ručičky natahuju,
ale co z toho?
Slzičky potahuju,
je toho mnoho.
Ano, chybí mi a moc,
bez něj to nějak nejsem já.
Pláču noc co noc,
ale sny zdají se mi a v nich je láska má.
Jeho polibky mi chybí,
o pohlazení a obejmutí raději nemluvím,
že se vrátí mi pokaždé slíbí,
potom jenom čekám a sním.
Brzy příjde já vím.
Přečteno 462x
Tipy 2
Poslední tipující: elfkan
Komentáře (0)