Anotace: Cesty osudu bývají nevyzpytatelné...
Jo, myslím, že je tolik druhů lásky, kolik je na světě lidí :-)
On vůbec není hloupý, právě naopak, je moc chytrý a opravdu statečný - já nevím, co bych na jeho místě tehdy (a koneckonců i teď) dělala. O to víc mě mrzí, že mu neumím nijak pomoci. Snažím se stát vedle něj (což je občas, pravda, skutečně těžké. Zvlášť když je tak jasně vidět, že sám neví, co chce, a všechny od sebe odhání) a být mu oporou. A nezbývá mi než doufat, že to stačí...
04.02.2008 19:08:00 | Lisa.Ginmi
Neboj, on časem... dospěje? zinteligentní? (nemyslím ve smyslu IQ) Prostě prozře. Ale bude to ještě dlouho trvat... :-D A že to není láska - to snad nikdo netvrdí, ne? Jsou různé druhy lásky.
04.02.2008 15:08:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
Tak to já asi nehodím kamenem nikdy:o).
Jinak musím souhlasit s napsaným i s nenapsaným, protože tohle je vážně skvělé a hodně, ale opravdu HODNĚ, se mě to dotklo, protože se mě to tak nějak.... taky týká.
04.02.2008 14:51:00 | Gina Rocca
Druhá duše je natolik zavalená starostmi svého vpravdě těžkého života (má totiž výjimečný talent na to si život ztěžovat), že na tuhle památnou chvíli si ještě budu muset asi nějaký čas počkat. Ale což, však já taky nejsem bez chyby. A kdo je, ať hodí první kamenem ;-)
03.02.2008 21:19:00 | Lisa.Ginmi