Když píšeš ve vázaném rýmu, tak by to mělo mít rytmus...nebo a to spíše, nedělej rýmy, a vyzní to lépe...některé obraty jsou pěkné;-)
RM.
19.12.2012 22:52:40 | Robin Marnolli
Tak od časů, kdy jsem "dělal" - a musím dát opravdu uvozovky - do veršů, tak uplynula spousta času. Dnes jedině prózu.
20.12.2012 22:16:23 | Sirnis
Má to svoje nedostatky, ale svým způsobem je to krásný, i když básničky na tohle téma moc nemusím, tahle má svoje kouzlo :)
05.02.2008 21:22:00 | Targia