Anotace: pro Amelii... snad si alespoň tohle přečte... haló? slyšíš mě?? AMÁLKO!!
Kolik? Abych řekl pravdu, tak... dvě. A každá má něco do sebe... překvapivě ta, se kterou se neznám osobně, o něco víc.
Neboť nejenom chlebem živ je člověk...
11.07.2008 21:43:00 | Bůchví...
nikdy není pozdě...hodně cituplná něžná báseň..moc se ti povedla:-))
08.02.2008 08:37:00 | Lady Carmila
jestli je to podle pravdy...tobě se v tý lásce moc nevede co? ale básnička je to pěkná no, co naplat...
05.02.2008 19:58:00 | emi-lee
Pozdě? Nikdy není tak pozdě aby nemohlo být ještě později, aby nemohla nastat ještě hořší a nepříhodnější chvíle...
04.02.2008 22:25:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková