Anotace: Jestli chcete vědět, co to je zač, řeknu vám rovnou, že je to už zas jedno. Jen... matné tušení na okrajích víček.
Moc krásné. Píšeš tak lehce jako by nic... jenom zaznamenáváš myšlenky a přesto je to veledílo. Asi se se svými myšlenkami moc nenudíš, co? Jsou tak krásné. Mimochodem, kotě, už jsi mi dlouho nenapsala. Nechceš to napravit? :o)
26.02.2008 00:19:00 | Sexy-myšák Jerry
přečetl jsem si nadpis, pár veršů, a už jsem věděl, že je to dost dobré.dobré výrazy a obraty:)
07.02.2008 16:40:00 | neurobeat
já tydle osudovosti prožívám víc - tu mi to přijde že je ti to fakt jedno - já mám z toho míjení děsnej strach a taky vztek kvůli němu...
ale esi to tak cítíš, tu lhostejnost, tak si to vyjádřila dobře
jen bych tady u týdle věty překopla slovosled...
a já si stěží troufám tě matně tušit
a já si tě stěží troufám matně tušit
04.02.2008 17:34:00 | hanele m.