Přání
Anotace: jó, to se nestane každý den
Pohladit po vláskách po tváři,
až se tvůj úsměv rozzáří.
Kdekoliv ve vnitř nebo venku
svými rty ze tvých setřít rtěnku.
Tisknutí, doteky, tření těl,
vášnivé objetí, to bych chtěl.
Přečteno 600x
Tipy 7
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, estrellita, Traci, vandule, Martanka
Komentáře (1)
Komentujících (1)