Poslouchej podruhé... (part II.)
Anotace: volné pokračování...
To šťastné Blues
tolik chtělo růst
pryč z našich úst
Atento otra vez!
To já Ti povídám,
to já Ti vyprávím,
když hodiny křičí:
"Je čas!"
Vrátit se do reality
zas a zas...
... budeme stát v řadě
v nekončném čekání,
z 5 - ti všedních dní
k smrti znavení.
Zklamání
-
váhání
-
milování?
Ne!
-
Ano!
-
Snad?!
Komentáře (0)