Anotace: je to krásný, když se dokážeme sejít na jedný planetě...
ano, možná mrtvý mars a jedovatá planeta venuše:)
08.04.2008 14:12:00 | neurobeat
Mně připadá, že kdyby lidi psali bez rýmů, prostě tak, jak to cítí, že by to bylo skoro ve 100% lepší, než když se snaží o rým a pak je to takový násilnický... názor, nic víc...
08.02.2008 15:32:00 | Who cares a lot