14.7.2003
Anotace: Věnováno jednomu prima klukovi,který mě ale zklamal. Ale dnes chápu proč.
Byl jsi ke mě laskavý
uplný džentlmen.
Já tvým slovům věřila
a do Tvých očí jsem se zbláznila.
Teď je ale všemu konec
a já jsem nešťastná.
Proč já bláhová Tobě věřila,
tvým slovům co byly plné lži.
Bylo mi s Tebou fajn
ale teď už na to nemyslím.
Protože to vše bolí
a duše pláče.
Proč jsi mě zklamal
a falešně ses ke mě choval.
Mou duši jsi zklamal
a zranil.
Komentáře (0)