Smetiště
……použitá…….
„Teď,už tedy k ničemu“
Válí se na skládce bolesti
Se stovky dalšíma….
/Vždyť přeci není sama/
Tak proč ten nářek a slzy?
Čeká,tak strašně prázdná
Už nic nemá a útěcha žádná
Je jich už tolik- co bolest poznali
A teď tu usínají..
/společně/
Na smetišti lítosti
a přitom o žádnou nestojí
tak kdy se rány zahojí?
Komentáře (1)
Komentujících (1)